Έναρξη Επιμορφωτικών Εργαστηριακών Σεμινάριων Web2.0

Η έναρξη των επιμορφωτικών - εργαστηριακών σεμιναρίων στα Νέα Σύγχρονα Διαδικτυακά Eργαλεία (Web 2.0) για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Καστοριάς θα γίνει την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012.
Σε εβδομαδιαία βάση θα ανακοινώνονται από την Ιστοσελίδα του ΚΕΠΛΗΝΕΤ Καστοριάς http://plinet.kas.sch.gr/ : η θεματολογία, τα ονόματα των επιμορφούμενων ανά τμήμα,  η ημερομηνία και  η ώρα.
Οι επιμορφούμενοι θα ενημερώνονται και στα προσωπικά τους email.
Τα σεμινάρια θα διαρκέσουν όλο το τρέχον σχολικό έτος (1-2 φορές την εβδομάδα) προκειμένου να καλυφθούν όλοι οι εκπαιδευτικοί που δήλωσαν συμμετοχή.
Τα τμήματα θα είναι ξεχωριστά  για την Α/θμια και Β/θμια Εκπ/ση αλλά και μεικτά ανάλογα τη θεματολογία και τον αριθμό των συμμετεχόντων.
Αρχικά ο τόπος διεξαγωγής των παραπάνω σεμιναρίων θα είναι το Εργαστήριο Πληροφορικής του 3ου ΓΕΛ Καστοριάς (Εσπερινό ΓΕΛ), στον 2ο Όροφο, απογευματινές ώρες. Μελλοντικά ανάλογα τη διαθεσιμότητα θα προστεθούν και άλλα Εργαστήρια Πληροφορικής.

Ευχαριστούμε:
  • το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πληροφορικής ΚΑστοριάς (Σ.Ε.Π.ΚΑ.)  για την υποστήριξη και τους εκπαιδευτικούς καθηγητές Πληροφορικής που θα συμμετέχουν ως επιμορφωτές,
  • τους εκπαιδευτικούς άλλων ειδικοτήτων με εμπειρία και πιστοποιημένες γνώσεις στην Πληροφορική που θα συμμετέχουν ως επιμορφωτές,
  • το 3ο ΓΕΛ Καστοριάς για τη διάθεση του Εργαστηρίου Πληροφορικής αλλά και το Εσπερινό ΓΕΛ Καστοριάς για την φιλοξενία.

0 σχόλια: (+add yours?)

Δημοσίευση σχολίου